Φίλτρο ιόντων

Φίλτρο ιόντων
Κατασκευαστής: Daewon Bidet
Κωδικός Προϊόντος: Φίλτρο ιόντων
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 13,82€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,82€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

Ο κατασκευαστής του μπιντέ συνιστά να χρησιμοποιήσετε είτε ένα φίλτρο ιόντων (Ion) για τον ηλεκτρονικό σας μπιντέ για να βοηθήσει και να κρατήσει αυτόν σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Το φίλτρο νερού ιόντων  για το κάθισμα του ηλεκτρονικού μπιντέ απαιτείται για να κρατήσει τον ηλεκτρονικό μπιντέ σας σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

Το φίλτρο νερού ιόντων σχεδιάστηκε για να μειώνει την πίεση του νερού και να κρατήσει μακριά το ασβέστιο (σκληρό νερό) που υπάρχει στην ύδρευση, τα βακτήρια και τα μικρά σωματίδια (σωματίδια), που τυχόν υπάρχουν στο δίκτυο ύδρευσης ώστε να μην εισέλθουν στον ηλεκτρονικό μπιντές σας.

Η προτεινόμενη αντικατάσταση των φίλτρων νερού είναι από 4 έως 6 μήνες ανάλογα με την ποιότητα και την σκληρότητα του νερού και την χρήση του μηχανήματος.

Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής των ηλεκτρονικών μπιντέ - κάθισμα τουαλέτας σας με ένα ενσωματωμένο φίλτρο νερού. Αυτά τα φίλτρα νερού ιόντων έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν δύο σκοπούς:

1) να καθαρίζουν από την άμμο, χώμα, σκουριά, και άλλα σωματίδια  το εισερχόμενο ρεύμα νερού που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον ηλεκτρονικό μπιντέ σας
και


2) για την προσθήκη ιόντων προς το ρεύμα του νερού να απομακρύνει τα βακτήρια και τη βελτίωση της υγιεινής

Τα φίλτρα νερού έχουν 1/2 "εξαρτήματα σε κάθε άκρο (αρσενικό-θηλυκό) και είναι εύκολο να  εγκατασταθούν στη γραμμή παροχής νερού χωρίς την ανάγκη για ειδικά εργαλεία.

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Ονοματεπώνυμο:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Designed Και Φιλοξενία Ιστοσελίδας Intelcom.gr - Ηλεκτρονικό Κατάστημα wc24 © 2019